Vi är din förmedlare och rådgivare på IT-marknaden

EPICO har funnits på arbetsmarknaden som konsultförmedlare sedan 2009. Vår verksamhet består av att hitta, granska och leverera skickliga IT-konsulter.

Men vi gör mycket mer än att bara hjälpa våra kunder och konsulter att hitta varandra och nå framgång!

Grafisk element

Vår vision

Vår vision är att vara den bästa och mest pålitliga IT-partnern i Europa, och säkerställa en stabil IT-utveckling för våra partners, idag och i framtiden.

Grafisk element

Vår mission

Vår mission är att ligga i framkanten av IT-utvecklingen så att vi kan säkerställa rätt matchning mellan konsulter och företag. Det gör vi genom bred kunskap och förståelse för våra partners och marknaden. Med vår kärnverksamhet samt våra specialistområden, stödjer vi ditt företag och dina strategiska mål.

Vi hittar, granskar och levererar rätt konsult för att säkerställa framgång och utveckling för våra kunder.

Personlig kontakt

Vi tror på att det bästa samarbetet sker när vi känner varandra väl.

Genom insikt i såväl professionella som personliga relationer samt företaget och dess kultur, kan vi säkerställa rätt matchning.

Vi ser dina behov - vi ser potential - vi tror på människor - vi är din personliga partner.

Förtroende

Våra samarbeten bygger på integritet, förtroende och den personliga kontakten, både internt och externt.

Vi möter våra partners med högsta grad av öppenhet och ärlighet, vilket säkerställer en förtroendefull relation.

Vi finns alltid där för dig, från att ge råd till att leverera rätt matchning, enbart i syfte att stödja dina strategiska mål.

Öppensinnad

Vår kultur präglas av att vi är fördomsfria. Vi tror på människor och ger plats åt olika åsikter och attityder.

På EPICO välkomnar vi alla människor oberoende av bakgrund, personlighet eller identitet.

Vi värdesätter hög moral och positiv energi, därför är vårt mantra att människor ska vara lika lyckliga på väg till som från jobbet.

Expertis

Vi erbjuder våra partners expertis varje dag. Vi strävar efter att alltid vidga vårt professionella perspektiv och ligga i framkant av ny kunskap inom IT.

Detta säkerställer vi genom vår insikt i branschen, våra kunder och konsulter. Med över 10 års erfarenhet som konsultförmedlare har vi byggt upp ett omfattande nätverk och bred kunskap inom branschen.

Det är denna expertis som vi erbjuder våra partners varje dag.

EPICOs DNA

Kultur och kärnvärden utgör grunden för EPICOs DNA.

Vår kultur präglas av vår tro på människor och ger plats åt alla identiteter, personligheter och attityder. För oss är hög moral och positiv energi viktigt, därför är vi måna om att alla medarbetare ska vara lika lyckliga på väg till som från jobbet.

Vi är inte rädda för att skapa nya, okonventionella koncept och initiativ. Det är med det tankesättet vi möter våra partners. Vi är stolta över att känna våra kunder och konsulter väl. Därför kan vi säkerställa en matchning på mer än bara den professionella nivån - vi vet hur mycket personlig kontakt betyder för samarbetet. Vi värnar om vår professionalism inom IT, och vi lägger alltid vikt vid att arbeta med öppenhet och ärlighet, eftersom vi vill ha det bästa resultatet för våra partners. Det är därför vi är din expert och agila partner.

Detta definierar hur vi arbetar i organisationen, i våra avdelningar och specialistområden – och det binder oss samman som ett EPICO.

Det är vårt DNA. Det är EPICO.

Vår organisation

Din IT-konsultförmedlare i Sverige

Vi har kontor i både Stockholm och Göteborg och kan leverera alla typer av IT-konsulter till den svenska marknaden och övriga Norden och Europa.

Din nearshoring-partner

Från våra kontor i både Polen och Danmark, levererar vi polska konsulter och team av t.ex. utvecklare, testare och supportteam. Polska konsulter har samma kompetensnivå som skandinaviska konsulter, talar flytande engelska och är redo att utföra en rad olika projekt för dig som uppdragsgivare.

Din Oracle-specialist i Sverige

Vårt EPICO Tech-team är baserat i Sverige och består av experter i världsklass inom Oracle-databaser, som hanterar allt från design till underhåll, optimering och säkerhet för Oracle-databasen.

Grafisk element

Läs mer om EPICOs historia

Vi tycker det är värt en titt, men det kanske är självklart att vi tycker det.

Har du frågor eller skulle du vilja kontakta oss?