IT-projektledare

Effektivt ledarskap och teknisk kompetens är avgörande för att lyckas med IT-projekt. Du vill se till att dina projekt utförs smidigt och att målen uppnås, eller hur? Det är här en IT-projektledare kommer in i bilden!

Detta gör en IT-projektledare

En IT-projektledare ansvarar för att planera, organisera och leda IT-projekt från start till mål. De säkerställer att projektets struktur och funktionalitet är optimerade och att det är enkelt att använda de tekniska lösningarna. Samtidigt är de ansvariga för att projektet är visuellt tilltalande och effektivt. Strukturen, hur olika delar av projektet samverkar, är lika viktig som andra faktorer, såsom teknisk arkitektur, programvara, resurshantering och tidsplanering.

För att ett IT-projekt ska vara framgångsrikt måste det vara anpassat för olika enheter och plattformar, inklusive mobila enheter och surfplattor.

 

En IT-projektledare för ditt nästa uppdrag

Om du letar efter en erfaren och resultatdriven projektledare är EPICO rätt plats att vända dig till. Inom vårt omfattande nätverk av konsulter inom projektledning och projekthantering kan vi matcha dig med den perfekta konsulterna för dina specifika behov, oavsett om det är för ett kortare projekt eller ett längre åtagande. Att hitta rätt person kan vara en tidskrävande uppgift, och det är här EPICO kommer till din hjälp.

  • Vi kan erbjuda dig en IT-projektledare:
  • Med rätt teknisk kompetens för att hantera ditt projekt.
  • Med personliga egenskaper som passar in i din arbetsmiljö.
  • På en fast avtalsbasis som inkluderar projektledarens lön och en tydlig tidsplan. Med alla förutsättningar för att framgångsrikt genomföra ditt projekt.
  • EPICO - När erfarenhet och kompetens krävs

Behöver du snabbt en projektledare inom IT i Stockholm, Göteborg eller någon annanstans? Inom vårt nätverk finns erfarna konsulter både inom Skandinavien och internationellt. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan du vara säker på att vi kan leverera resultat. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

It-projektledare

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella projekt hos våra kunder.