Vi är din partner och personliga konsultförmedlare

Vår vision är att bli den mest valda och pålitliga aktören inom konsultförmedling i Europa, genom att säkerställa en ständig utveckling inom IT för våra partners. Vi uppnår detta genom att erbjuda rätt konsult för jobbet, därför är såväl dina kompetenser som din utveckling och välmående viktiga för oss.

Genom att bli en del av EPICO ansluter du dig till ett nätverk av mer än 600 konsulter globalt och kommer att ingå i ett av Skandinaviens snabbast växande konsultförmedlare med mer än 10 års erfarenhet i branschen.

Kort om EPICO

Vi är IT-konsultförmedlare och vår verksamhet består av att hitta, granska och leverera IT-konsulter.

Vår verksamhet startade redan 2009 och vi är nu en av de största förmedlarna i Skandinavien. Idag driver vi vår verksamhet i 6 länder med våra svenska kontor i både Stockholm och Göteborg.

EPICO har mer än 600 konsulter globalt på kontrakt, 6000+ CV:n i vår databas och mer än 4000 kunder i vårt nätverk.

Vi levererar ett brett utbud av IT-kompetenser och matchar de mot projekt i olika geografiska områden, både i Sverige som i resten av Norden samt delar av Europa. Vi erbjuder konsultuppdrag för projektledare, DevOps utvecklare, Java utvecklare, konsulter inom Cloud, .NET utvecklare, Azure utvecklare med mera.

Vår värdegrund bygger på den personliga kontakten, förtroendet, öppenheten och kvaliteten, både för våra kunder och för dig som konsult.

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella projekt hos våra kunder.

Ladda upp ditt CV – du är på god väg mot ditt nästa konsultuppdrag!

Det tar bara 2 minuter – vi kontaktar dig så fort vi hittar en matchning för din profil

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor