Våra specialistavdelningar garanterar din framgång

Vår huvudverksamhet innefattar förmedling av IT-konsulter men vi erbjuder mycket mer än det. Våra specialistavdelningar hjälper till att garantera gynnsamma samarbeten utifrån företagets behov och strategiska mål.

Vi hittar lösningar som uppfyller dina krav, från att leverera konsulter med mer vardagliga IT-kunskaper till specialister med mångårig erfarenhet. Vi hjälper dig med allt från att uppfylla enskilda uppdrag till projektanställningar med konsulter från Sverige samt andra länder.

EPICO Polen – din nearshoring-partner

Idag finns det en stor efterfrågan på kompetenta konsulter inom IT, både i Sverige och globalt. Samtidigt upplever vi en alltmer växlande arbetsmarknad med fler projektanställningar och krav på en hybridarbetsmodell eller distansarbete.

Vårt nearshoring-koncept i Polen är ett smart strategiskt steg för ditt företag för att säkra konsulttjänster för framtiden. I Polen finns en stor mängd skickliga konsulter att välja mellan, därav är ditt företag inte begränsat i tillgången på skickliga IT-resurser.

EPICO Polen erbjuder erfarna team baserade i Polen som kan leverera konsulter och team av till exempel projektledare, DevOps utvecklare, Java utvecklare, konsulter inom Cloud, .NET utvecklare, Azure utvecklare, testare och support-team.

Utforska vårt nätverk och se vad vi kan göra för dig

Behöver du en IT-konsult i Sverige? Eller är du bara nyfiken på vad våra skickliga kollegor i Sverige gör? Utforska vårt nätverk i Sverige och se vad vi kan erbjuda dig.

Har du fler frågor? Kontakta oss!