Vi är din partner och personliga konsultförmedlare

För oss är du inte bara ännu en i mängden bland alla CV i vår databas, utan en partner utvald med noggrannhet. Vår viktigaste uppgift är att säkerställa rätt matchning mellan dig och våra kunder. Därför hjälper vi dig att få ditt CV att stå ut i mängden samt vägleder och hjälper dig genom matchningssprocessen hos våra kunder för att hitta rätt uppdrag för dig.

Kort om EPICO

Vi är konsultförmedlare och vår verksamhet består av att hitta, granska och leverera IT-konsulter.

Vår verksamhet startade redan 2009 och vi är nu en av de största förmedlarna i Skandinavien. Idag driver vi vår verksamhet i 6 länder med våra svenska kontor i både Stockholm och Göteborg. EPICO har mer än 600 konsulter globalt på kontrakt, 6000+ CV:n i vår databas och mer än 4000 kunder i vårt nätverk.

Vi levererar ett brett utbud av IT-kompetenser och matchar de mot projekt i olika geografiska områden, både i Sverige som i resten av Norden samt delar av Europa. Vi erbjuder konsultuppdrag för projektledare, DevOps utvecklare, Java utvecklare, konsulter inom Cloud, .NET utvecklare och Azure utvecklare med mera.

Vår värdegrund bygger på den personliga kontakten, förtroendet, öppenheten och kvaliteten, både för våra kunder och för dig som konsult.

Så här går du snabbt och enkelt med i EPICO-nätverket

Ladda upp ditt CV – det är första steget mot ditt nästa konsultuppdrag!

Det tar bara 2 minuter – vi kontaktar dig så fort vi hittar en matchning för din profil