Erfarna systemadministratörer

Oavsett om du behöver en erfaren systemadministratör för storskaliga systemadministrationprojekt eller mindre uppdrag, så har EPICO ett dedikerat team av högkvalificerade konsulter som är redo att stödja dig och ditt företags tekniska framsteg inom systemadministration. Att välja den rätta systemadministratören för ditt projekt är avgörande för dess framgång, särskilt när det gäller att hantera och optimera komplexa IT-system. Du kan spara både tid och resurser genom att låta oss ta hand om urvalsprocessen. Vi kommer att leverera den bästa systemadministratören med exakt den kompetens och erfarenhet som krävs.

Vad gör en systemadministratör?

Systemadministratörer är tekniska experter som specialiserar sig på att designa, implementera och underhålla IT-system och nätverk. Dessa system är centrala för att säkerställa företagets tekniska drift och kräver en djup förståelse för IT-infrastruktur och säkerhetsaspekter. Systemadministratörer är skickliga inom olika IT-teknologier och kan hjälpa till med att hantera och optimera IT-lösningar.

Oavsett om du behöver modernisera din befintliga IT-infrastruktur, säkerställa hög tillgänglighet och säkerhet för dina system eller implementera nya teknologilösningar, så är en erfaren systemadministratör det du behöver!

Fördelar med en konsult från EPICO

Låt en professionell systemadministratör från EPICO ta hand om ditt systemadministrationsprojekt – det kommer att spara tid, pengar och energi. Våra systemadministratörer har den tekniska expertisen som krävs för att hantera komplexa IT-utmaningar och kan hjälpa dig med:

  • Modernisering och optimering av IT-system
  • Säkerhetsförstärkning och övervakning av IT-infrastruktur
  • Implementering av nya teknologilösningar
  • Arbete med olika IT-plattformar och verktyg.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Tydliga avtalspaket som inkluderar löner för systemadministratören och en tidsplan
  • Högkvalificerade systemadministratörer som tar ansvar för hela projektet
  • Möjligheten att utveckla och implementera en strategi för IT-teknologi.

EPICO – När du behöver erfarenhet och expertis inom systemadministration. Oavsett om du behöver en systemadministratör i Stockholm, Göteborg eller någon annanstans, kan du lita på EPICO:s omfattande nätverk av erfarna IT-konsulter, både nationellt och internationellt. Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig med din systemadministrativa resa.

Systemadministratör

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella projekt hos våra kunder.

Vanliga frågor & svar

Vad gör en systemadministratör?

En systemadministratör ansvarar för att övervaka och underhålla datorsystem och nätverk för en organisation. Deras arbetsuppgifter inkluderar installation, konfiguration och uppdatering av hårdvara och mjukvara, hantera servrar och databaser, säkerställa systemets övergripande säkerhet och prestanda, samt lösa tekniska problem.

Hur mycket tjänar en systemadministratör?

Lönen för en systemadministratör i Sverige kan variera beroende på flera faktorer, inklusive erfarenhet, utbildningsnivå, geografisk placering och den specifika branschen de arbetar inom. Kontakta Epico för mer information

Är det svårt att jobba som systemadministratör?

Jobbet som systemadministratör kan vara utmanande men också mycket givande. Det kräver bred teknisk kunskap samt förmågan att snabbt lösa problem och anpassa sig till nya metoder.

Vad krävs för att bli administratör?

För att bli systemadministratör krävs oftast följande: Utbildning: En kandidatexamen i datavetenskap, informationsteknologi, eller liknande fält är vanligt, men inte alltid nödvändigt. Yrkeshögskoleutbildningar eller certifikat inom nätverk och systemadministration kan också vara tillräckliga. Tekniska färdigheter: Starka kunskaper i operativsystem (såsom Windows, Linux eller Unix), nätverksteknik, databashantering och skriptning är viktiga. Certifieringar: Certifieringar som Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA), Cisco Certified Network Associate (CCNA) eller CompTIA A+ kan förbättra anställningsutsikterna och är ofta önskvärda hos arbetsgivare.