Grafisk element

Vilka är vi?

Från vårt polska kontor i Warszawa kan EPICO leverera IT-konsultteam av alla sorter och storlekar, inklusive projektledare, utvecklare, testare, eller support-team. Vi erbjuder dig en flexibel tjänst som är skräddarsydd efter dina önskemål och behov.

Vårt engagerade team baserat i Polen är experter på att hitta de bästa konsulterna och har byggt upp ett omfattande nätverk i Polen. EPICO Polen, tillsammans med vår starka närvaro i Danmark och Sverige, ger oss ett unikt läge att matcha rätt expertis och kunskap med dina behov. EPICO tar hand om allt, från att hitta rätt kandidat, genom hela processen, tills samarbetet är avslutat. Ditt företag och konsulterna kan fokusera på att nå era mål och genomföra projekten.

Vi tror att det bästa samarbetet uppstår vid en nära relation mellan alla inblandade parter – vi är alltid flexibla, från kostnader till arbetsupplägg och sammansättning av ditt team. Vi erbjuder duktiga IT-konsulter som är engagerade och som du kan lita på. Vi tror att ett bra samarbete är främst uppbyggt av två komponenter:

  1. Att våra konsulter känner sig integrerade i ditt företag, och
  2. Att du är nöjd med dem – och det är så vi ser vår framgång.

Har du fler frågor? Kontakta oss!