Grafisk element

EPICO Tech

EPICO Tech är en del av EPICO och består av konsulter med omfattande expertis inom Oracles databasplattform. Konsulterna arbetar med komplexa och kritiska miljöer med mycket höga krav på tillgänglighet, säkerhet och prestanda.

Grafisk element

Vår vision

VÅR HISTORIA

EPICO Tech grundades 2011 som Miracle Sweden för att utöka framgångsrika Miracle A/S i Danmark. Vårt kontor finns i centrala Stockholm sedan 2013. Miracle Sweden har sedan lanseringen rekryterat några av de bästa inom Oracle teknologi på svenska marknaden. Miracle Sweden bytte namn till EPICO Tech 2017.

VÅR VISION

Vårt team består av de bästa i branschen och det leder oss framåt i utvecklingen. I ett team av fenomenala individer har vi alltid gott om idéer samt en förståelse för värdet som teknologi kan leverera. Ett sådant team kommer alltid att prestera utöver dina förväntningar. Detta är vår vision och det som driver våra anställda framåt.

VÅR TEKNIK

Data är vår guldgruva och det är där alla bra lösningar börjar och slutar. Databaser ger oss prestanda men även kontroll över dagens allt mer komplexa behov. Med Oracle Database Core Technologies som din fulländade utvecklingsplattform kan du bygga skalbara, robusta och säkra applikationer.

Boka ett möte

Det bästa samarbetet sker när vi lär känna varandra – boka ditt första möte med oss för att få veta mer om våra konsulter och hur vi bäst kan hjälpa dig.

Har du några frågor?