Konsultförmedling i Sverige

EPICO är en ledande aktör inom IT-branschen och erbjuder konsultförmedling samt skräddarsydda IT-lösningar i städer som Göteborg, Stockholm, Malmö och många andra runt om i Sverige. Vi strävar efter att effektivisera företagsaffärer och hålla dem i framkant av den senaste teknologin, oavsett var i landet ni befinner er.

Kompetenslösningar för Framgång
Vi levererar skräddarsydda kompetenslösningar för organisationer runt om i Sverige genom att erbjuda expertis inom IT-rekrytering och tillhandahållande av kvalificerade IT-konsulter. Vår framgång bygger på en djup förståelse för IT-landskapet och de specifika kompetenser som krävs för att säkra långsiktig utveckling.

Relationer med IT-Specialister
Genom aktiv interaktion och engagemang bygger vi starka relationer med IT-specialister i städer som Linköping, Uppsala, och Örebro, för att nämna några, som är redo för nya utmaningar. Vi strävar efter att skapa matchningar som inte bara innefattar teknisk kompetens utan också delar företagens vision och mål.

Stöd för IT-Företag i Hela Sverige
Med en gedigen erfarenhet av att stödja IT-företag runt om i Sverige erbjuder våra medarbetare skräddarsydda lösningar, oavsett om det gäller rekrytering eller IT-konsultbehov. Vi guider er genom hela processen för att säkerställa att ni hittar den kompetens som krävs för att uppnå era affärsmål.

Människorna Bakom Tekniken
Vi tror på att det är människorna bakom tekniken som gör verklig skillnad. Vårt uppdrag är att hjälpa IT-företag i hela Sverige att hitta rätt kompetens för att skapa verklig framgång och möta framtidens utmaningar.

IT Jobb i Hela Sverige
För IT-specialister som söker nya möjligheter och IT-jobb i olika delar av Sverige är vi er pålitliga guidning. Utforska våra lediga jobb och connecta med oss för att ta nästa steg i er karriär. Vi värderar inte bara tidigare erfarenheter och kompetenser utan tittar också på personliga drivkrafter och potential.

EPICO är er dedikerade partner för IT-lösningar och kompetens i hela Sverige. Oavsett var i landet ni befinner er, låt oss tillsammans forma framtiden för er IT-framgång!

Vill du jobba med oss?

Om ni är intresserade av att jobba med Epico eller har några frågor, kontakta oss här!

Vanliga frågor & svar

Kan vem som helst bli konsult?

För att bli en framgångsrik konsult krävs det viss utbildning och relevant yrkeserfarenhet. Vanliga kvalifikationer för konsulter inkluderar: Examen från universitet eller högskola: En relevant examen inom ditt valda område, till exempel ekonomi, teknik eller juridik, är oftast meriterande. Yrkeserfarenhet: Flera års relevant arbetslivserfarenhet är vanligtvis nödvändigt för att få en fot i dörren.

Hur hittar jag konsultuppdrag i Sverige?

Genom Epico får du tillgång till lediga uppdrag i många spännande branscher och hos välkända företag. Vi hjälper dig genom hela processen, kontakta oss för mer information!

Hur får man uppdrag som konsult i Sverige?

Genom Epico får du tillgång till lediga uppdrag i många spännande branscher och hos välkända företag. Vi hjälper dig genom hela processen, kontakta oss för mer information!

Vad kostar det att anställa en konsult i Sverige?

Kostnaden för att anställa en konsult kan variera beroende på konsultens expertis, uppdragets längd och komplexitet. Kontakta Epico för mer information!