Konsultförmedling i Stockholm

 

EPICO är ett framstående IT-företag med huvudfokus på konsultförmedling inom en mångfald av IT-tjänster. Vår närvaro sträcker sig särskilt över Stockholm, där vi arbetar med att effektivisera företagsaffärer och hålla dem i framkant av den senaste teknologin.

Kompetenslösningar för Framgång

Vi levererar kompetenslösningar som stöder organisationer genom IT-rekrytering och tillhandahållande av skickliga IT-konsulter i Stockholm. För oss är framgångsrik rekrytering och konsultmatchning helt beroende av en djup förståelse för IT och de specifika kompetenser som krävs för att säkra framtida utveckling.

Relationer med IT-Specialister

Vi bygger aktivt och kontinuerligt relationer med IT-specialister som är redo för nya utmaningar. Vår ambition är att matcha företag med experter som inte bara har rätt tekniska kunskaper utan också delar företagens vision och mål för framtiden.

Stöd för IT-Företag i Stockholm

Med omfattande erfarenhet av att stödja IT-företag i Stockholm, erbjuder våra medarbetare skräddarsydda lösningar, vare sig det gäller rekrytering eller IT-konsultbehov. Vi vägleder er genom hela processen för att säkerställa att ni hittar den kompetens som är nödvändig för att uppnå era affärsmål.

Människorna Bakom Tekniken

Vi tror på att det är människorna bakom tekniken som gör verklig skillnad. Därför är vår uppgift att hjälpa IT-företag i Stockholm att hitta rätt kompetens för att nå sina mål och skapa verklig framgång.

IT Jobb i Stockholm

För IT-specialister som söker nya möjligheter och IT-jobb i Stockholm, är vi här för att guida er. Kolla in våra lediga jobb och connecta med oss för att utforska nya möjligheter. Vi lägger stor vikt vid inte bara tidigare erfarenheter och kompetenser, utan även på personliga drivkrafter och potential.

EPICO är din pålitliga partner för IT-kompetens i Stockholm. Låt oss tillsammans bygga framtidens IT-framgång!

 

Vill du jobba med oss?

Om ni är intresserade av att jobba med Epico eller har några frågor, kontakta oss här!

Vanliga frågor & svar

Vad är skillnaden mellan konsultuppdrag och rekrytering?

Konsultuppdrag involverar att en individ eller ett företag tillhandahåller tillfälliga tjänster, expertis eller stöd för specifika projekt eller funktioner utan att bli en permanent del av klientens organisation. E rekrytering handlar däremot om att hitta och anställa kandidater för att permanent fylla en position inom en organisation.

Hur hittar jag konsultuppdrag i Stockholm?

Vi är konsultförmedlare och vår verksamhet består av att hitta, granska och leverera IT-konsulter. Vi hjälper dig att hitta kunsultuppdrag i Stockholm!

Hur får man uppdrag som konsult i Stockholm?

Genom Epico får du tillgång till lediga uppdrag i många spännande branscher och hos välkända företag. Vi hjälper dig genom hela processen, kontakta oss för mer information!

Vad kostar det att anställa en konsult i Stockholm?

Vad kostar det att anställa en konsult i Stockholm? Kostnaden för att anställa en konsult i Stockholm kan variera beroende på flera faktorer, inklusive konsultens erfarenhet, uppdragets komplexitet, och bransch. Kontakta Epico för mer information!