Mjukvaruutvecklare

Oavsett om du behöver en erfaren mjukvaruutvecklare för system- eller webbutvecklingsprojekt, så har EPICO ett dedikerat team av kompetenta konsulter som är redo att stödja dig och ditt företags tekniska framsteg. Att välja den rätta mjukvaruutvecklaren för ditt projekt kan vara en krävande process, särskilt när det gäller kortare uppdrag. Du kan spara både tid och resurser genom att låta oss ta hand om urvalsprocessen. Vi kommer att leverera den bästa mjukvaruutvecklaren med exakt den kompetens du behöver.

Vad gör en Mjukvaruutvecklare?

Mjukvaruutvecklare är kreativa tekniska experter som designar och skapar programvara för en mängd olika applikationer, inklusive system, webbplatser, mobilappar och databaser. De är skickliga inom olika programmeringsspråk och tekniker och kan utveckla innovativa och användarvänliga lösningar.

Oavsett om du behöver implementera sömlöst integrerade videofunktioner på din webbplats och möjliggöra användarnas kommentarer, om du har höga krav på användarvänlighet och responsiv design, eller om du behöver utveckla ett nytt system som integreras med ditt befintliga lagersystem, så är en erfaren mjukvaruutvecklare det du behöver!

Fördelar med en Mjukvaruutvecklare från EPICO

Låt en professionell mjukvaruutvecklare från EPICO ta hand om mjukvaruutvecklingsarbetet – det kommer att spara tid, pengar och energi. Våra mjukvaruutvecklare är redo att hantera tekniskt utmanande projekt och kan hjälpa dig med:

  • Utveckling av webbapplikationer
  • Skapande av moduler för webbutiker
  • Utveckling av Facebook-applikationer
  • Skapande av snygg grafisk design för webbplatser
  • Arbete med olika programmeringsspråk och tekniker.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Tydliga avtalspaket som inkluderar löner för mjukvaruutvecklaren och en tidsplan
  • Kompetenta mjukvaruutvecklare som är redo att ta sig an hela projektet
  • Möjligheten att utveckla och formulera en ny digital strategi.

EPICO – När du behöver erfarenhet och expertis inom mjukvaruutveckling. Oavsett om du behöver en mjukvaruutvecklare i Stockholm, Göteborg eller någon annanstans, kan du lita på EPICO:s omfattande nätverk av erfarna IT-konsulter, både nationellt och internationellt. Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig med din mjukvaruutvecklingsresa.

Mjukvaruutvecklare

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella projekt hos våra kunder.