UC Guld – högsta kreditvärdighet


EPICO innehar högsta kreditvärdighet hos UC – UC Guld. Detta visar att EPICO är en trygg och stabil partner att samarbeta och göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag. Det är marknadens säkraste system för kreditbedömning.

Alla företag klassificeras i modellen efter olika riskklasser, från ett till fem. Företag i riskklass 5, alltså UC Guld, har den lägsta risken för att hamna i obestånd inom ett år och har därför stor sannolikhet att överleva. Bedömningen bygger på flera faktorer, till exempel nyckeltal för bland annat lönsamhet och likviditet, anmärkningar och skuldsaldo, styrelseförändringar och ålder på företaget. I en snabbt föränderlig arbetsmarknad finns en stor efterfrågan på högkvalificerade IT-konsulter.

Vi matchar rätt IT-konsult med rätt uppdrag snabbt och effektivt. Med vår långa erfarenhet av branschen har vi stor kunskap och förståelse för våra partner och för marknaden men också för våra konsulter och kan därför säkerställa en stabil IT-utveckling hos våra kunder. Vi är mycket stolta över vårt guldsigill och vet att vår höga kreditvärdighet är en trygghet för alla våra kunder och samarbetspartners. Vi tror på samarbeten med personliga kontakter – hör gärna av dig om du vill veta mer om EPICO och hur vi kan hjälpa dig.

Vill du jobba med oss?

Om ni är intresserade av att jobba med Epico eller har några frågor, kontakta oss här!