Vad gör en .NET utvecklare?

Behöver du en .NET utvecklare inom system- eller webbutveckling? På EPICO har vi ett team av skickliga konsulter som är redo att hjälpa dig och ditt företag framåt. Att välja rätt .NET utvecklare för ett jobb kan vara en tidskrävande process – särskilt för ett kort uppdrag. Spara tid och pengar och överlåt urvalsprocessen till oss. Vi levererar den bästa .NET-utvecklaren med exakt den kompetens du behöver.
NET är en utvecklingsplattform som skapats av Microsoft och som kan användas för att utveckla nya applikationer för webben, mobiltelefoner, applikationer och databaser. Med hjälp av ASP.NET eller programmeringsspråket C# kan programmerare och utvecklare skapa interaktiva och mer dynamiska webbplatser.
Vill du kunna visa videor som integreras sömlöst på din webbplats och låta användarna kommentera? Har du höga krav på god användarvänlighet och responsiv design? Eller behöver du ett nytt system som fungerar med ditt lagersystem? Då behöver du en .NET-utvecklare!

Fördelar med en .NET-utvecklare från EPICO

Låt en professionell .NET-utvecklare från EPICO ta hand om programmeringsarbetet – det kommer att spara dig tid, pengar och energi. Vi erbjuder NET-utvecklare redo att ta sig an tekniskt avancerad problemlösning.
En .NET-utvecklare från EPICO kan hjälpa dig med:

  • utveckling av webbapplikationer
  • utveckling av moduler för webbutiker
  • utveckling av Facebook-applikationer
  • snygg grafisk utformning av webbplatser
  • arbete i C# och ASP.NET.

Dessutom får du:

  • ett fast avtal som inkluderar lön till .NET-utvecklaren och en tidsplan
  • en kompetent .NET-utvecklare för hela uppgiften
  • en möjlighet att formulera en ny digital strategi.

Behöver du en .NET-utvecklare?

Hos EPICO får du råd och vägledning – från första ögonblicket när vi diskuterar dina behov och önskemål tills du har det färdiga programmet som har utvecklats, testats och framgångsrikt lanserats på din webbplats eller för mobiltelefoner. Vill du veta mer om möjligheten att rekrytera en .NET-utvecklare för ditt nästa projekt? Välkommen att kontakta oss på EPICO.

 

 

Vanliga frågor & svar

Vad är en .NET utvecklare?

En .NET-utvecklare är en programvaruutvecklare som specialiserar sig på att skapa program, webbapplikationer och andra programvaruprojekt med hjälp av Microsofts .NET

Vad gör man som .NET utvecklare?

En .NET-utvecklare skriver kod och utvecklar applikationer som använder .NET-ramverket. De kan arbeta med att skapa webbapplikationer, desktopapplikationer, mobilappar eller andra typer av programvaruprojekt.

Vad är .NET programmering?

.NET-programmering är processen att skapa mjukvaruapplikationer med hjälp av Microsofts .NET-plattform. .NET är ett ramverk som ger utvecklare verktyg och resurser för att bygga och köra program på Windows-operativsystemet och andra plattformar.

Vad kostar en .net utvecklare

Lönen för en .NET-utvecklare varierar beroende på faktorer som erfarenhet, plats och arbetsgivare. Precis som med andra yrken inom programvaruutveckling kan lönen vara konkurrenskraftig inom branschen.

.NET utvecklare

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella projekt hos våra kunder.