Erfarna och skickliga SAP-utvecklare

SAP (Systems, Applications and Products) är ett omfattande affärssystem som används över hela världen. En skicklig SAP-konsult har en väl utvecklad analytisk förmåga och hittar kreativa lösningar på komplexa utmaningar för att effektivisera affärsprocesser och driva igenom verksamhetsförändringar. Hos oss på EPICO finns SAP-utvecklare som kan driva och koordinera ditt nästa projekt.

En SAP-konsult kan hjälpa till att utforma, optimera och underhålla SAP-system. I uppdraget ingår även att ge råd och tips om hur SAP-applikationer bäst används för att möta organisationens behov och nå uppsatta affärsmål. Det innebär att en SAP-utvecklare både har bred teknisk kompetens och en god förståelse för affärsprocesser.

Enkelt kan man säga att en konsult inom SAP arbetar dels med utbildning av hur applikationerna bäst används för att effektivisera verksamheten, och dels med den tekniska programvaran för att konfigurera och integrera systemet efter organisationens specifika behov.

Med olika SAP-lösningar kan du helt enkelt leverera bättre kundupplevelser i realtid som ökar engagemanget och bidrar till ett bättre resultat. Med SAP Integration Suite och SAP Marketing Cloud integreras lokala och molnbaserade processer för bland annat automatisering av marknadsföring, datahantering, kampanjer via olika kanaler och marknadsföringsanalyser.

SAP-konsulter från EPICO för skräddarsydda lösningar

EPICO har ett brett nätverk av professionella SAP-konsulter för långa och korta uppdrag. Här finns både funktionella och tekniska konsulter men också skickliga projektledare inom SAP-projekt som har erfarenhet av affärs- och informationsteknologi och kan koordinera stora SAP-implementeringar. Våra konsulter inom SAP arbetar nära dina medarbetare för att tillhandahålla lösningar efter specifika behov och verksamhetskrav.

Boka in en konsultation med oss på EPICO och låt oss berätta hur våra SAP-utvecklare kan hjälpa dig att utveckla organisationens SAP-system och affärsprocesser inom avsatt budget och tidsram.

SAP-utvecklare

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella projekt hos våra kunder.