Är du i behov av en mainframe expert med bred erfarenhet inom storskalig IT-infrastruktur och systemhantering? På EPICO har vi en grupp av högkvalificerade konsulter som är redo att stödja dig och din organisation. Att hitta den perfekta konsulten för ett projekt kan vara en utmanande uppgift, särskilt när det gäller kortvariga uppdrag. Låt oss spara din tid och resurser genom att hantera urvalsprocessen åt dig. Vi levererar den bästa mainframe experten med exakt den kompetens som krävs för ditt projekt.

Vad gör en mainframe expert?

Mainframe är en robust och pålitlig plattform som används för att hantera kritiska affärssystem och stora datavolymer. En mainframe expert är specialiserad på att designa, underhålla och optimera mainframe-system. De har djupgående kunskap om programmeringsspråk som COBOL och assembler samt expertis i att hantera stora databaser och affärstransaktioner.

Behöver du säkerställa hög tillgänglighet, dataskydd och prestanda för ditt mainframe-system? Då är en mainframe expert vad du behöver!

Fördelar med en mainframe expert från EPICO

Låt en erfaren mainframe expert från EPICO ta hand om tekniska utmaningar och projektledning - det kommer att spara din organisation tid och resurser. Våra mainframe experter är redo att hantera tekniskt avancerade problem och projekten inom mainframe. En konsult från EPICO kan assistera med:

  • Utveckling och underhåll av mainframe-applikationer
  • Optimering av mainframe-system för prestanda och effektivitet
  • Datahantering och säkerhet på mainframe-plattformen
  • Programmering i COBOL och assembler
  • Projektledning för stora mainframe-projekt

Utöver detta kan du förvänta dig:

  • Ett fast avtal som inkluderar lönen för mainframe experten och en tydlig tidsplan.
  • En kompetent mainframe expert som kan hantera hela projektet från början till slut.
  • Möjlighet att formulera en strategi för din mainframe-miljö som är anpassad till dina behov och mål.
  • Behöver du en mainframe expert?

Vi på EPICO är här för att ge dig råd och vägledning, från de första diskussionerna om dina behov och krav till leverans av en färdig lösning som har utvecklats, testats och framgångsrikt implementerats inom din organisation. Om du vill veta mer om möjligheten att anställa en mainframe expert för ditt kommande projekt är du välkommen att kontakta oss på EPICO.

Mainframe-expert

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella projekt hos våra kunder.