Oavsett om du behöver en erfaren Business Intelligence konsult för att hantera datadrivna projekt eller beslutsstödssystem, så har EPICO ett dedikerat team av kompetenta konsulter som är redo att stödja dig och ditt företags tekniska framsteg. Att välja den rätta konsulten för ditt projekt är av avgörande betydelse, särskilt när det handlar om att förstå och använda data på ett effektivt sätt. Du kan spara både tid och resurser genom att låta oss ta hand om urvalsprocessen. Vi kommer att leverera den kompetens och erfarenhet som krävs.

Vad gör en Busines- intelligence konsult?

De är datadrivna experter som specialiserar sig på att analysera och tolka företagsdata för att hjälpa organisationer att fatta välgrundade beslut. De är kunniga inom olika verktyg och tekniker och kan skapa innovativa lösningar för att optimera användningen av data.

Oavsett om du behöver implementera avancerade rapporteringsverktyg för att förstå kundbeteenden, om du har behov av att bygga en datawarehouse för att lagra och analysera företagsdata, eller om du behöver utveckla dashboards för realtidsövervakning av nyckelindikatorer, så är en erfaren BI-konsult det du behöver!

Fördelar med konsulter från EPICO

Låt en professionell BI-konsult från EPICO ta hand om ditt datadrivna projekt – det kommer att spara tid, pengar och energi. Våra BI-konsulter är välutrustade för att hantera tekniskt utmanande BI-projekt och kan hjälpa dig med:

  • Utveckling av BI-rapporteringssystem
  • Design och implementering av datawarehouses
  • Skapande av interaktiva dashboards
  • Optimering av dataintegrationsprocesser
  • Arbete med olika BI-verktyg och tekniker

Utöver detta erbjuder vi:

  • Tydliga avtalspaket som inkluderar löner för Business-intelligence konsulten och en tidsplan
  • Kompetenta konsulter som är redo att ta sig an hela projektet
  • Möjligheten att utveckla och implementera en datadriven strategi

EPICO – När du behöver erfarenhet och expertis inom Business Intelligence. Oavsett om du behöver en BI-konsult i Stockholm, Göteborg eller någon annanstans, kan du lita på EPICO:s omfattande nätverk av erfarna konsulter, både nationellt och internationellt. Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig med ditt datadrivna projekt och beslutsstöd.

Business Intelligence

Lediga jobb

Här hittar du alla aktuella projekt hos våra kunder.